Jimmy Olofsson – Lager- och logistikmedarbetare samt arbetsledare

Hur ser ditt arbete ut en vanlig dag?
– Jag jobbar med allt som rör inkommande gods och lagerhantering. Jag bokar till exempel frakter för färdiga produkter och reservdelar, attesterar transportfakturor och har daglig kontakt med speditörer och chaufförer.

Vad är viktigt för dig i ditt arbete?
– Det är att alltid göra ett bra jobb och att fortsätta utvecklas varje dag.

Vilka är dina främsta egenskaper som passar i ditt jobb?
– Jag har bred erfarenhet av lagerarbete, är strukturerad och tycker om ordning och reda. Dessutom är jag nog bra på att ta människor.

Vad gillar du mest i jobbet?
– Att det är så varierat. Det är skönt att gå hem när jag hunnit med alla olika uppgifter och fått hjälpa kunder med problem.

Varför ska man välja Fronteq som leverantör?
– Vi kan våra produkter och våra redskap håller riktigt bra kvalitet. Vi försöker dessutom alltid hitta de bästa lösningarna för våra kunder.

Vad är det bästa med att jobba hos Fronteq?
– Att det är ett härligt gäng med bra gemenskap.

Vad gör du på fritiden?
– På vintern är det att se när Skellefteå AIK spelar hockey och på sommaren fiskar jag gärna. Sen umgås jag gärna med familjen och mina vänner.

Korta fakta

Namn:

Jimmy Olofsson

Ålder:

38

Bor:

Burträsk

Roll på Fronteq:

Medarbetare inom lager och logistik, arbetsledare.

Stationeringsort:

Bygdsiljum
Peter Nyberg svetsare och skyddsombud hos Fronteq

Peter Nyberg – Svetsare och skyddsombud

Som svetsare anser Peter att det inte handlar om att svetsa ihop delar. Arbetet innebär att förse Fronteqs kunder med kvalitativa produkter. Hans favoritprodukter är tiltfästena för de är mest avancerade att tillverka.
Peter Johansson Fronteq

Peter Johansson – Inköps- och logistikansvarig

I arbetet som Inköps- och logistikansvarig ingår att försörja Fronteqs produktionsenheter med material och att se till att rätt mängd material och komponenter alltid finns på lager. En styrka med Fronteq tycker Peter är det breda sortimentet och att hela kedjan finns inom företaget, från ritbord till färdig produkt.
Ufo högtippande skopa

Joakim Oskarsson – Plasma- och kantpressoperatör

I sitt arbete som plasma- och kantpressoperatörbestår förser Joakim sina kollegor med bockade och skurna detaljer. Bästa produkten enligt honom är den högtippande skopan från Ufo för den innehåller många bockade detaljer som ska passas ihop.
David Nilsson – Montör och traktorförare

David Nilsson – Montör och traktorförare

David är montör och traktorförare i vår anläggning Bygdsiljum. Han jobbar med slutmontering av Siljums produkter, i huvudsak multiplogar. På fritiden blir det gärna skogsarbete eller skoteråkning.
Daniel Temnewo - Fronteq

Daniel Temnewo – Gruppledare i maskinverkstaden

Daniel är arbetande arbetsledare i maskinverkstaden i Götene. Förutom att arbeta tillsammans med sina kollegor tycker han om att programmera maskiner och att hitta förbättringar.
Jimmy Olofsson Fronteq

Jimmy Olofsson – Lager- och logistikmedarbetare samt arbetsledare

Jimmy Olofsson jobbar vid Fronteqs anläggning i Bygdsiljum. Han jobbar med allt som rör inkommande gods, lagerhantering och är även arbetsledare. Jimmy gillar att göra ett bra jobb och att fortsätta utvecklas varje dag.