Götene logotyp med Fronteq
Du kan alltid lita på ett grävmaskinsredskap från Götene

MED 70 ÅRS ERFARENHET

Götene som varumärke har funnits sedan 1950-talet. Götenes produktprogram består av ett brett utbud av robusta skopor och andra redskap för grävmaskiner. 

Inom Götenes produktprogram finns även det nya säkra, underhållsfria och märkesoberoende redskapsfästet G-Lock™. Med G-Lock går det inte att arbeta med grävmaskinen om inte redskapet sitter fastlåst och säkert.

Götene planeringsskopa

VISSTE DU ATT...?

  • Vi tillverkar ca 2000 st redskap i Götene per år.
  • Vi köper in ca 2500 ton stål per år.
  • Tyngsta skopan väger ca 7 ton.
  • Största skopan rymmer 18 kubikmeter.

Våra produktvarumärken

Götene logotyp med Fronteq
Götenes produktprogram består av ett brett utbud av robusta skopor och redskap för grävmaskiner. Inom Götenes produktprogram finns även det nya säkra, underhållsfria och märkesoberoende redskapsfästet G-Lock™.
Siljum logotyp med Fronteq
Siljum är ett väletablerat varumärke för underhåll av gator, vägar och stora ytor. I programmet ingår skopor och plogar för effektiv snöröjning och isrivning. Siljums Multiplog och Multiskopa är originalen på marknaden.
Ufo logotyp med Fronteq
Ufo är ett omtyckt varumärke med ett brett utbud av produkter för hjullastare. I portföljen ingår flera typer av skopor för planering och materialhantering. I programmet ingår även produkter som gaffelställ, sopvalsar, plogar, timmergafflar och mycket mer.
Eslöv logotyp sköld
Eslöv är ett varumärke som riktar sig till en medveten målgrupp med de högsta kraven på styrka, robusthet, tålighet, kvalitet och driftsäkerhet. Eslövskopan skräddarsys för varje behov och används på hjullastare i krävande miljöer som gruvor och bergtäkter.