Eslöv logotyp - Powered by Fronteq

ESLÖV – FÖR KRÄVANDE ARBETEN

I vårt stora utbud för hjullastare erbjuder vi även den kraftfulla och extremt tåliga Eslöv-skopan. Eslöv är ett anrikt varumärke som riktar sig till en medveten målgrupp med de högsta kraven på styrka, tålighet och driftsäkerhet. 

En Eslöv-skopa skräddarsys för varje behov och används i de mest krävande miljöerna som gruvor och bergtäkter.

Fronteq - Eslövskopa Cat 988K lastar full skopa

Exempel på produkter

Våra produktvarumärken

Götene logotyp med Fronteq
Götenes produktprogram består av ett brett utbud av robusta skopor och redskap för grävmaskiner. Inom Götenes produktprogram finns även det nya säkra, underhållsfria och märkesoberoende redskapsfästet G-Lock™.
Siljum logotyp med Fronteq
Siljum är ett väletablerat varumärke för underhåll av gator, vägar och stora ytor. I programmet ingår skopor och plogar för effektiv snöröjning och isrivning. Siljums Multiplog och Multiskopa är originalen på marknaden.
Ufo logotyp med Fronteq
Ufo är ett omtyckt varumärke med ett brett utbud av produkter för hjullastare. I portföljen ingår flera typer av skopor för planering och materialhantering. I programmet ingår även produkter som gaffelställ, sopvalsar, plogar, timmergafflar och mycket mer.
Eslöv logotyp sköld
Eslöv är ett varumärke som riktar sig till en medveten målgrupp med de högsta kraven på styrka, robusthet, tålighet, kvalitet och driftsäkerhet. Eslövskopan skräddarsys för varje behov och används på hjullastare i krävande miljöer som gruvor och bergtäkter.