Siljum logotyp med Fronteq
Patenterade redskap från Siljum – för jobb i både vått, torrt, snö och is.

EFFEKTIVT VINTERUNDERHÅLL

Siljum är ett väletablerat varumärke för underhåll av gator, vägar och stora ytor. I programmet ingår skopor och plogar för effektiv snöröjning och isrivning. Siljums Multiplog och Multiskopa är originalen på marknaden.

PATENTERADE FJÄDRANDE VINGAR

Tack vare Siljums patenterade fjäderbelastade vingsystem kan en trottoar plogas eller snöröjas samtidigt som vägytan. De individuellt styrda vingarna gör att föraren på ett extremt effektivt sätt kan hantera snön genom att forma redskapet exakt efter förutsättningarna.

Siljum Multiskopa

VISSTE DU ATT...?

  • Produktionsanläggningen finns i Bygdsiljum mellan Umeå och Skellefteå.
  • Siljum tillverkar cirka 40 plogar och cirka 210 skopor varje år.
  • Siljums Multiskopa är originalet till alla Multiskopor på marknaden.
  • Den fjädrande vingen är patenterad.

Våra produktvarumärken

Götene logotyp med Fronteq
Götenes produktprogram består av ett brett utbud av robusta skopor och redskap för grävmaskiner. Inom Götenes produktprogram finns även det nya säkra, underhållsfria och märkesoberoende redskapsfästet G-Lock™.
Siljum logotyp med Fronteq
Siljum är ett väletablerat varumärke för underhåll av gator, vägar och stora ytor. I programmet ingår skopor och plogar för effektiv snöröjning och isrivning. Siljums Multiplog och Multiskopa är originalen på marknaden.
Ufo logotyp med Fronteq
Ufo är ett omtyckt varumärke med ett brett utbud av produkter för hjullastare. I portföljen ingår flera typer av skopor för planering och materialhantering. I programmet ingår även produkter som gaffelställ, sopvalsar, plogar, timmergafflar och mycket mer.
Eslöv logotyp sköld
Eslöv är ett varumärke som riktar sig till en medveten målgrupp med de högsta kraven på styrka, robusthet, tålighet, kvalitet och driftsäkerhet. Eslövskopan skräddarsys för varje behov och används på hjullastare i krävande miljöer som gruvor och bergtäkter.