Välrenommerade redskap från Ufo med ett brett produktutbud för din hjullastare.

REDSKAP SOM GÖR DIG MÅNGSIDIG

Ufo är ett omtyckt varumärke med ett brett utbud av produkter för hjullastare. I portföljen ingår flera typer av skopor för planering och materialhantering.

I programmet ingår även produkter som gaffelställ, sopvalsar, plogar timmergripar och mycket mer. 

26A0408

Exempel på produkter

Våra produktvarumärken

Götenes produktprogram består av ett brett utbud av robusta skopor och redskap för grävmaskiner. Inom Götenes produktprogram finns även det nya säkra, underhållsfria och märkesoberoende redskapsfästet G-Lock™.
Siljum är ett väletablerat varumärke för underhåll av gator, vägar och stora ytor. I programmet ingår skopor och plogar för effektiv snöröjning och isrivning. Siljums Multiplog och Multiskopa är originalen på marknaden.
Ufo är ett omtyckt varumärke med ett brett utbud av produkter för hjullastare. I portföljen ingår flera typer av skopor för planering och materialhantering. I programmet ingår även produkter som gaffelställ, sopvalsar, plogar, timmergafflar och mycket mer.
Eslöv sköld
Eslöv är ett varumärke som riktar sig till en medveten målgrupp med de högsta kraven på styrka, robusthet, tålighet, kvalitet och driftsäkerhet. Eslövskopan skräddarsys för varje behov och används på hjullastare i krävande miljöer som gruvor och bergtäkter.