Daniel Temnewo – Gruppledare i maskinverkstaden

Berätta hur din roll ser ut!
– Jag är arbetsledare i maskinverkstaden för de som jobbar här. Jag är arbetande arbetsledare vilket innebär att jag också står och arbetar vid en av våra maskiner.

Vad gillar du i ditt arbete?
– Förutom att arbeta tillsammans med mina kollegor tycker jag om att programmera maskiner och att hitta förbättringar. Jag gillar också när allt flyter på i arbetet och vi följer planen.

Vilken är din främsta egenskap som passar i ditt jobb?
– Det är nog att jag varit med länge och har många års erfarenhet av liknade arbete.

Vilken är din favoritprodukt?
– Jag gillar att tillverka gavlar till skopor.

Vad är det bästa med Fronteq?
– Det är att vi håller en bra och jämn kvalitet i våra produkter och vi har korta leveranstider. Sen har vi trevliga medarbetare på alla positioner i företaget.

Vad kopplar du helst av med när du är ledig?
– Då tränar eller badar jag gärna. Jag tar gärna en utlandsresa också.

Korta fakta

Namn:

Daniel Temnewo

Ålder:

60 år

Bor:

Lidköping

Roll på Fronteq:

Gruppledare i maskinverkstaden

Stationeringsort:

Götene
Peter Nyberg svetsare och skyddsombud hos Fronteq

Peter Nyberg – Svetsare och skyddsombud

Som svetsare anser Peter att det inte handlar om att svetsa ihop delar. Arbetet innebär att förse Fronteqs kunder med kvalitativa produkter. Hans favoritprodukter är tiltfästena för de är mest avancerade att tillverka.
Peter Johansson Fronteq

Peter Johansson – Inköps- och logistikansvarig

I arbetet som Inköps- och logistikansvarig ingår att försörja Fronteqs produktionsenheter med material och att se till att rätt mängd material och komponenter alltid finns på lager. En styrka med Fronteq tycker Peter är det breda sortimentet och att hela kedjan finns inom företaget, från ritbord till färdig produkt.
Ufo högtippande skopa

Joakim Oskarsson – Plasma- och kantpressoperatör

I sitt arbete som plasma- och kantpressoperatörbestår förser Joakim sina kollegor med bockade och skurna detaljer. Bästa produkten enligt honom är den högtippande skopan från Ufo för den innehåller många bockade detaljer som ska passas ihop.
David Nilsson – Montör och traktorförare

David Nilsson – Montör och traktorförare

David är montör och traktorförare i vår anläggning Bygdsiljum. Han jobbar med slutmontering av Siljums produkter, i huvudsak multiplogar. På fritiden blir det gärna skogsarbete eller skoteråkning.
Daniel Temnewo - Fronteq

Daniel Temnewo – Gruppledare i maskinverkstaden

Daniel är arbetande arbetsledare i maskinverkstaden i Götene. Förutom att arbeta tillsammans med sina kollegor tycker han om att programmera maskiner och att hitta förbättringar.
Jimmy Olofsson Fronteq

Jimmy Olofsson – Lager- och logistikmedarbetare samt arbetsledare

Jimmy Olofsson jobbar vid Fronteqs anläggning i Bygdsiljum. Han jobbar med allt som rör inkommande gods, lagerhantering och är även arbetsledare. Jimmy gillar att göra ett bra jobb och att fortsätta utvecklas varje dag.