Mikael Johansson – ny VD för Fronteq

Styrelsen i Front Equipment AB har utsett Mikael Johansson till VD. Mikael tillträdde sin tjänst den 8 januari 2024 och placeringsort är Götene och Bygdsiljum.

– Det känns fantastiskt bra att kunna presentera Mikael Johansson som ny VD, säger styrelsens ordförande Michael Fransson.

– Vi sökte efter en erfaren företagsledare med stort intresse och kunskap inom den tillverkande industrin och Mikael passar in perfekt för detta uppdrag. Mikael har bred erfarenhet av industrin och kundrelationer och skall ta oss in i framtiden där effektiv produktion, hög kvalitet, kort och precis leveranstid är viktiga parametrar för att bli framgångsrika. Och inte minst att erbjuda våra kunder redskap som förbättrar och förenklar kundernas vardag och ger dem mer pengar i plånboken, berättar Michael Fransson.

INDUSTRI OCH ENERGI

Mikael Johansson kommer närmast från en tjänst som VD på industribolaget Blue Future där han arbetat sedan 2017. Dessförinnan har Mikael haft olika VD-tjänster inom industri-, och energisektorn sedan början av 2000-talet. Mikael är född värmlänning men bor sedan några år tillbaka i Lundsbrunn som ligger strax utanför Götene.

HEDRAD OCH GLAD

– Jag är hedrad och glad över att få ta över som VD i Front Equipment AB och att få leda bolaget in i framtiden, säger Mikael Johansson.

– Fronteq har produkter av högsta kvalitet och oerhört starka varumärken som står för trygghet, innovation och lönsamhet. Jag ser fram emot att få arbeta med mina nya medarbetare, styrelse, kunder och leverantörer för att fortsätta resan framåt, avslutar Mikael Johansson.

För mer information, kontakta:

Michael Fransson, Styrelseordförande: 070-300 11 60

Mikael Johansson, VD: 070-602 50 60

Mikael Johansson VD för Fronteq