Fronteq-flottan

Fronteq-flottan har vi valt ett kalla vår utökade familj. De som väljer att köpa eller jobba med våra redskap i nån form. Det har dessutom visat sig att flera av dem har bra råd, tips och en hel del goda ord att säga om våra produkter och det är detta vi vill dela med er här.

Håll till godo! 

Bertil Carlsson, Hägglunds Last & Schakt i Lycksele

Bertil Carlsson i Lycksele har kört maskiner i hela sitt liv. Han började redan som 13-åring att köra i sin pappas entreprenadföretag. I 35 år har han arbetat som maskinförare hos Hägglunds Last & Schakt och kör både hjullastare, grävmaskin, väghyvel och lastbil.
Lars Karlsson försteman vid Björkdalsgruvan

Lars Karlsson vid Björkdalsgruvan

När Björkdalsgruvan tre mil nordväst om Skellefteå investerade i en ny skopa valde de en Eslövs-skopa på 9,2 kubik från Götene Ufo. Lars Karlsson vid Björkdalsgruvan berättar att skopan är specialutrustad med bland annat RaptorPlate-slitplåtar, tandsystemet Cat Advansys och en utökad bredd.
Lundgrens schakt G-Lock och Götene Planeringsskopa

Pierre Lundgren på Lundgrens Schakt AB

Lundgrens Schakt uppskattar enkelheten och tryggheten med fästet G-Lock. När Pierre Lundgren, ägare av Lundgrens Schakt AB i Tidaholm fick uppdrag hos Veidekke var förutsättningen att grävmaskinen skulle vara utrustad med ett säkert redskapsfäste som uppfyller säkerhetskraven. Valet föll på Götenes nya fäste G-Lock.